søndag 7. februar 2010

Du verden for en flott dag.



Det er jo bare utrolig deilig å våkne opp en søndag morgen å allerede kunne se at sola skinner fra senga. Ikke vanskelig å stå opp da nei. 

Raskt oppe og godt igang med frokosten begynner vi å planlegge dagens tur. Den må jo bli laaaang mener Sigbjørn, og det må jeg nok bare være enig i. Jeg finner frem det aller nødvendigste som treng i en tursekk. Altså, varm drikke noe godt å spise og noe å sitte på.

Dermed legger vi i vei. De første 7 km går egentlig bare oppover. Etterhvert som vi stiger i høydemeter blir bare terrenget finere og finere. Vi kommer over tregrensen og det eneste som er av trær er små fjellbjørk. Det er rett og slett bare helt fantastisk. Trærne er dekket med snø og det hele ser bare ut som et postkort.

Endelig oppe på den først toppen bærer det nedover og oppover og nedover oppover, slik det pleier å være i et fjellanskap.

Vi finner ei allerede oppsittet håle som er akkurat passe til Sigbjørn og meg. Der koser vi oss med alt det gode som er i sekken.

Vel tilbake til hytta har vi underlagt 17 km på et silkeføre. Dagen skismøring var vr45. Tror det er det di kaller lilla.

4 kommentarer:

ØY! sa...

milde moses for noen bilder!
drømmetur!

DE sa...

Det hørtes utrolig fantastisk ut! Og de bildene er noe av det fineste jeg har sett på veldig lenge. Takk for det. Sånne dager er gull :)

Grendstad sa...

se det ja, kan ikke klage på sånne forhold. kan vel gjerne gå 17 km da. grenser generelt er undervurdert, også trengrenser. takker for bra bilder.

Hilde Fantomine sa...

Super fine bilder...:-) Du er heldig som har ei hytte på sånne dager:-) flott med 17 km... kan tenke dere koste dere glugg ihjel..