tirsdag 28. september 2010

Frisbeegolf på Bølgane golf park

Etter å ha sett på denne frisbeegolfbanen flere ganger når vi har parkert for å være med på terrengkarusellen, var det endelig på tide å få prøvd seg litt i dag. Skjønt tidsvinduet var lite så det ble med 5 kurver. Tok rett og slett de som til enhver tid lå nærmest.

Frisbeen min er vel ikke akkurat godkjent til formålet da den har ekstremt god rekkevidde. Men desto gøyere for en nybegynner å få litt lenge på kastene. Ellers var det faktisk et stort problem til tider å finne igjen frisbeen, men det er vel en slags treningssak det også regner jeg med. Poengberegning og slikt sammenfaller stort sett med vanlig golf. Resultatet ble følgende:

- Kurv 14, Par 4. Kom greit fram til kurva på 3 kast, men ikke overraskende viste det seg å være problematisk å putte. Det hele endte med dobbel bogey, altså 2 over par.

- Kurv 15, Par 3. Her gikk alt på skinner. Heldig med andrekastet som la seg rett ved korga. Putten ble dermed enkel og klarte par.

- Kurv 17, Par 3. Bra utgangskast forbi trærne, men bomma litt på andrekastet. Dermed ble det bogey.

- Kurv 12, Par 3. Her valgte jeg feil kurv viste det seg, den som egentlig tilhører kurv 13. Men ettersom det ble både lengre og vanskeligere så blir det godkjent. Traff godt på alle kastene og endte på par.

- Kurv 11, Par 3. Dro saftig til på førstekastet og hadde lenge god retning. Ble imidlertid dratt litt ut til høyre. Det vanskelige andrekastet satt ikke helt og endte dermed på bogey.

På til sammen 5 baner ble det 2 par, 2 bogeys og en dobbel bogey. Til sammen 4 over par. Sier meg fornøyd med det.

Uansett en morsom måte å gå tur på, og ettersom jeg gav på litt ble jeg nokså svett også. Dette håper jeg skal gjentas ved en senere anlendning. Da også med flere kurver på menyen. Intresserte kan ta en kikk på hjemmesiden til den lokale klubben:

http://sites.google.com/site/bdgpkrs/

Nettopp putta kurv 17

3 kommentarer:

Grendstad sa...

bra prestert min gode mann! Ser ut til å være en bra turform en passende dag, og bra å få brukt den delen av hjernen som går på å sikte med armkast. Det er ikke ofte. Dev går som vanlig foran her som foregangsmann. Inspirerende for en for tida overarbeida barnehage- og teatermann med snev.

Hilde Fantomine sa...

utrolig vittig.... jeg må være med en gang... tror kanskje vi må kjøpe en ordentlig frisbee...

fint at du rakk dette, mens amalie var på håndball trening og jeg bakte kake til kakeklubben...:-)

ØY! sa...

ser jo grisegøy ut!
dette må prøves.
som vanlig er V-bakken tidlig ute med nye ting.