tirsdag 10. mai 2011

På gjengrodde stier

I området der vi bor er det mye skau, og den er artig å utforske. Har hatt en slags forhåpning om at det skulle være ei grei løype inne der. Hadde vært perfekt å kunne løpe ut på skogsløyper helt hjemmefra.

På gårsdagens ferd havna jeg tidlig inne i bondens store eplehage. Deretter gikk ferden oppover igjen mot toppen av Jærnesheia. Det er noen stier innimellom, men de har en tendens til å forsvinne og gro igjen. Mesteparten av turen gikk derfor på vanlig skogsbunn. Fra toppen gikk ferden helt ned til Ålefjærfjorden. Det er i det store og det hele veldig bratt og flere stup innimellom. Egner seg med andre ord ikke til løping, men forsåvidt fint å gå tur. Avslutta med å løpe hele bakken fra gården og opp. Var vel ute i godt over en time og var gjennomsvett.

Ellers holdt jeg på å bli helt surrete i hue av all korpsmusikken. Det var nemlig øving både på Kjevik og nede på Justvik ett sted. Så det ble igrunnen aldri helt stille der inne i skogen.

2 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Jøssukai..skal si du kom deg rundt.. Vel..var nok vasking av bad (som du gjorde veldig grundig).. som fikk deg ut.. For mye salmiakk fumes...

Si i fra hvis du finner en sti.. har til nå vært livredd (fra barndommen... pga narkomane) å løpe/gå der...

Veldig bra trent... Du er snart klar for EU kontrollen av kroppen:-)

Grendstad sa...

Å utforske nye områder har jo en viss risiko, og en viss mulighet for gode funn, mye blir jo eliminering. At du blei omringa av korpsmusikk var jo et nytt fenomen i dette. Bra prestert på alle måter.