lørdag 12. juli 2008

Innklokking av benchmarktider i svømming


Spenolgruppa inviterte i dag til tidtakning i 3. Stampe. Hensikten var å få satt opp en benchmarktid for hver enkelt slik at man kan følge progressjonen framover.

Starten går ved den lille odden på stranda på Egsida. Så svømmer man tvers over, tar i brygga på Bysida, og deretter svømmer tilbake til utgangspunktet.

Første runde gikk uten tidtakning. Olav og Åsmund viste til tider noe usportslig oppførsel ved å bruke den kjente "Idi Amin taktikken", nemlig å svømme oppå hverandre. DE tjuvstartet på returen, men klarte likevel ikke å vinne oppvarmningen.

I runde to var Åsmund tidtaker, men til gjengjeld fikk vi en ny konkurrent i Kjell Ove. Det gikk som det måtte gå...her er tidene:

Gjesteklassen: Vinner Kjell Ove, med tiden 08.40
Normaltidklassen: Vinner Olav, med tiden 09.35
Mosjonistklassen: Vinner DE, men tiden 13.25

Da vet vi hva vi har å måle oss etter. Enkelte bør ha noe å gå på, men bare tiden vil vise om det blir noen forbedringer.

For øvrig inviterer spenolgruppa til nok en gjennomkjøring i morgen søndag kl. 16.








Ja - her er beviset på at det finnes en kjempeigle i Stampa som prøver å suge livet ut av tilfeldig forbisvømmende.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Mine svømmemål er først å crawle halve distansen, seinere heile distansen, og til slutt å komme under 8 minutter. Da er utfordringen til Vestbakken å greie tilsvarende tidsmessig med sin tid. Jeg ser fram til mange gode svømmestevner.

DE sa...

Dersom jeg har gjort prosentregningen riktig tyder dette på at jeg må ned i under 11 1/2 min for å henge med.

Skal nok holde hardt å klare det i år, men bra å ha noe å strekke seg etter. Så utfordringen er tatt!