fredag 11. juli 2008

Grensegang i regnvær


Spenolgruppa i Diggidanga var på grensegang i dag, og det endte ikke som på bildet for formannen. Han bare snublet på grensa i ei slags myr. Det var hunden som sleit mest. Den hadde nemlig altfor korte bein for fylkesgrensegang, og måtte ofte bæres i de vanskeligste partier. Grensegangen i dag gikk fra Jeppestøl ved Vennesla/Iveland og 5,5 km nordover. Det var meldt 2 mm nedbør, men kom vel 20 ganger så mye i de tida vi var ute og gikk. Total gange med retur ble på ca 1 mil, og med en god del opp og ned og aktiv armbruk for å skyve vekk greiner og buskas som sto i veien for nestformannen, mens formannen ofte bar på bikkja rett bak, blei det en god fysisk økt for spenolgruppa som blei våte til skinnet. Ingen spenol nødvendig i dag.

3 kommentarer:

DE sa...

Godt å se at ledelsen i spenolgruppa ikke lar seg stoppe av noen cm med nedbør, tett vegitasjon og farlige myrer. Den største ekspedisjonen i Diggidangas historie går sin gang, bokstavelig talt.

Grendstad sa...

Ja, det er snart på tide at også Vestbakken får oppleve skikkelig grensegang. Er du klar når jeg er klar eller? Det blir vel kanskje en helgedag en av de kommende helger.

DE sa...

Jepp, jeg er klar. Må være med å på å lage historie.
Skal jobbe neste uke, men uka etterpå der starter sommerferien. Da bør det bli muligheter.