onsdag 16. juli 2008

"Rolig" tur i bymarka

Eliteutvalget inviterte i dag til en såkalt rolig tur i bymarka. Knallhard start opp trappene til Ravneheia og deretter rundt Bervann. Mosjonisten (som drev show of med sin nye drakt) var i utgangspunktet sliten etter en kort sykkeltur samt en tidlig innlagt spurt. Han dannet derfor baktroppen. Om det var fordi han var tung i baken vites ikke, men han var uansett ikke så baktung som Olav. For han fikk nemlig et akutt behov for å legge igjen sin signatur oppi heia.

Hjemturen ble lagt via La Stampa. Olav og DE hadde en runde i tidsløypa og ble klokket inn av Svein til følgende tider (med differanse til benchmark i parantes):

Olav: 09.25 (-0,10)
DE: 12.00 (-1,25)

På vei hjem fikk Svein erfare at enkelte synes det er interessant å legge tegnestifter på sykkelstien. Punkteringen var dermed et faktum. Svein er jo kjent for å ha utstyret sitt i orden, men når sykkelpumpene ikke gjorde jobben måtte det rekivreres hjemtransport. Jeg benytter herved anledningen til å utlyse en buddistisk fatwa mot folk som legger tegnestifter på sykkelstien. Dette innebærer ihjelstirring med innslag av tung meditasjon.

2 kommentarer:

ØY! sa...

liten feil i tiden til Olav,den riktige er 9.25

DE sa...

Takk for innspill. Grendstaden har fått 10 sek ekstra, men er likevel bedre enn sin såkalte normaltid.