søndag 20. juli 2008

Triathlon a la Diggidanga

Grendstaden hadde denne dagen planlagt en lang triathlon med innlagt prolog. Det ble en finfin dag med mange utfordringer. Øvelser og tider var som følger:

1. 60 meter på Stadion
Dagens store høydepunkt var lagt til første øvelse. Det ble løpt til sammen tre ganger, slik at alle fikk løpt mot hverandre. Beste tider ble som følger:

Svein: 9,76
Olav: 9,54
DE: 8,79

2. Svømming i Bertesbukta
Iskaldt vann så en stund ut til å sette etappen i fare, men etter at spenolen var smørt på var 15-16 grader ingen hindring for at Olav og DE kunne svømme i vei. Svømmeetappen var på 75 meter. Noen få brennmater lå i veien, men stort sett fikk delfinene svømme uforstyrret. Olav svømte 20 ganger, mens DE takket av etter 10 ganger.

Tider:
Olav (1500m) 39,48
DE (750m) 26,03

3. Sykling
Sykkeletappen ble gjennomført av Olav og Svein, mens DE fikk prøvd seg som følgebilsjåfør. Etappen gikk fra Bertesbukta via Strai til Hægeland. Her tok man av fra riksveien og syklet inn til Høvårsland.

Distanse: 42.03 km
Snittfart: 25.1 km/t
Maxfart : 59.1 km/t

Følgebilen målte følgende mellomtider:
Stemmen: Svein 46.48, Olav 47.51 (Svein stoppet her opp 1. min)
Øvrebø: Begge 1.02.43
Hægeland: Svein 1.31.25, Olav 1.31.59
Høvårsland: Begge 1.46.15 (Noe mindre på Svein)

4. Topptur til Oksla
Siste etappen var alle med. Lett småjogg på skogsvei i begynnelsen, men etter hvert ble det kun gange. Vått underlag og ulent terreng gjorde sitt til at følge ble satt på en bra test. Toppen ble uansett nådd og Diggidanga kunne ta en velfortjent rast 500 meter over havet. Toppturer er livet! Tilbaketuren ble lagt i en betydelig greiere trasè. Til sammen gikk vi ca 12 km. Etter å ha vært på tur i over tre timer var vi tilbake ved bilen.

Totalt sett ble det en meget bra dag med utforinger og trening.

2 kommentarer:

ØY! sa...

SKIKKELIG DELFINBILDE AV DERE PÅ BRYGGA!
PRØVDE Å LEGGE BILDENE VED SIDEN AV HVER ANDRE, MEN FIKK DET IKKE TIL.KANSKJE ADM.DIR FOR BLOGGEN KLARER DET?

Grendstad sa...

Dette så bra ut. Kan fylle ut mer, men jeg pakker til camping nå, og vi skal reise i formiddag/ettermiddag, så jeg får se hva jeg rekker. Veldig bra svømmebilder.
Veldig bra dag, men litt for mye buskas og kratt på toppturen kanskje, men nå er den toppen tatt, og da er det gjort for evig og alltid.