torsdag 17. juli 2008

Jegers

Hadde en kort gåtur i dag til Jegers med en påfølgende svømmetur. Holdt relativt høy intensitet i omkring 15 minutter. Det var nok til å bli sliten, men er vel bare småtterier i forhold til hva som venter på søndag...

6 kommentarer:

Grendstad sa...

Når du holder på daglig som nå, må jo formkurven din peke rett til himmels. Det blir interessant å se karuselltidene til hausten. Testa vannet i Bertes i dag med jentene. Ikke varmt, men veldig friskt. Spørs om det går i 1500 meter, men må jo prøve for gøy.

DE sa...

Tenkte å ta en svømmetur i ettermiddag også. Du er vel gjerne opptatt med barnepass, men si gjerne ifra om du skulle få en åpning.

Grendstad sa...

Usikker på grilling pga transportering av engangsgrill, eller sånn. Men hvis det går så? Da må vel Åsmund, hvis han er med, ta med gitar og synge grillviser?

Grendstad sa...

Åja, nå kom jeg feil med det innlegget før her, men men. Jo, kanskje det. I 17-tida eller? Jeg må se åssen det går, men kan prøve. Vi skal sannsynligvis bade i dag.

DE sa...

Følger opp med kommentarer under denne tråden. Ser at det kan være et problem å få tak i vann til å slokke grillen med. Så kanskje like greit at hver enkelt tar med seg det man selv trenger av mat og drikke? Blir mindre orging av å gjøre det slik.

DE sa...

For øvrig ligger det et oppdatert referat med bilder fra Ogge helt nederst i bloggen.