lørdag 3. juli 2010

Det ble Spicheren

Pga kraftig lokal regnbyge og DEs skavanker for øyeblikket ble det Spicheren i dag i stedet for Jergers. Fantomine kjørte fat burn på mølla. Da er trikset å holde pulsen på 120 hele tida. Farten ligger konstant på 5,5 så intensitet blir styrt av stigningsprosenten. Mølla spratt opp og ned hele tida, og gjorde sin del av jobben. Etter en time var det tilbakelagt litt over 5 km og 127 m stigning. Bra opplegg. Om møllene kan det også nevnes at i motsetning til tidligere i år er det nå god plass. En stund var det kun Fantomine som holdt på. Mer behagelig når det er lite folk gitt.

DE holdt seg på sykkelen. 45 min med varierende intensistet. Svetten silte, så vannflaska ble relativt fort tømt. Bra trening og ekstra fint å se på Tyskland mot Argentina på storskjerm.

Etterpå var det først balanseøvelser. Deretter mange mage/ryggøvelser. Til slutt trening med vekter. Svært bra og lang økt.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Jøss. Reine toppidrettssentersopplegget dette her. Skal si dere kjører på. Da gikk dere glipp av regnet gitt.

ØY! sa...

alt dette for å unngå å bli våt?

Veldig innholdsrik økt,bare litt dumt at Argentina tapte.

Dette lukter ny(e) pers(er) foran Tusentrapp-løpet!

DE sa...

1000-trappene er et fint mål, men det løpet blir nok aldri mer enn en fin tur for min del. Men regner med flere andre Diggidangas perser solid i år :)