fredag 23. juli 2010

I Olavs rike

Endelig har sommerferien også komme til Justvik. Hvilken bedre måte å starte den på enn en skikkelig tur i bymarka! Start fra Ravnedalen med gange opp til Ravneheia i Lochners løype. Derfra jogging og gågging innover mot Bervann. Liten avstikker til toppen av Hellerstønuten før vi var tilbake i lochners med stø kurs for Bernaise. Der hadde vi et lite bad og en utvida pustepause. Utrolig flott der inne når sola skinner fra skyfri himmel.

Hjemover ble det jogging på Bervannstien. Denne er ikke fullt så kupert som lochners så lettere å holde flyten. Gikk ned trappene mot Båne. Den tjønna er imidlertid omtrent ikkeeksisterende for tida. De holder på å utbedre demninga så vannet er tappet ned. Rart når det bare er ei myr.

Avsluttet på best mulig måte for Fantomine dro igang en spurt gjennom Ravnedalen. Så da vi var ved bilen var vi gode og møre. Meget vellykket tur, og første gang for Fantomine i området.

Nu drar vi til Danmark så de neste dagene overlater vi bloggen til hjemvendte Øy! og Grendstaden. Dersom været holder drar vi til Hovden neste søndag og blir forhåpentligvis noen dager. Hadde vært usedvanlig hyggelig om resten av Diggidanga kom oppover en tur med det som er av koner og barn. Ta eventuelt kontakt så avtaler vi nærmere.

1 kommentar:

Grendstad sa...

Se det ja! Da har det fått med dere noe viktig og bra her i livet :-)

God tur til Danmark, og se må jeg sjekke Hovden. Har en liten Telemarkstur på gang men på passe til brorbeøk m.m..

Når er Hovdendatoene?