tirsdag 20. juli 2010

Grenseekspedisjonens siste dag i fjellet

lemen på grensa

Overnatting i krysset Brokke-Suleskardveien/fylkesgrensa. Et par timers søvn før vi padla sørover på grensa, med 2 kanobæringer, før vi kom ut i Øyarvatnet der vinden tok oss, og vi måtte gå langs land.

Gikk sørover i snau mil før vi kom til punktet vi hadde nådd sørfra 2 dager før. Deretter retur og så padling tilbake til vei på oppdemt vann, hvor vi hadde vinden i ryggen. Det gikk så det suste, men krevde sine menner det også med manøvrering og padling i god vind, og en del høye bølger. Deretter henting av bil, og kjøring tilbake fra fjellet for denne gang. Vil gjerne tilbake.

Den dagen tilbakela vi ca 35 kilometer i fjellet i kombinasjon kano/gange. Det interessante er at vi ikke var støle dagen etterpå. Når en tar det med ro, kan en nesten gå så langt en vil bare en får nok mat og drikke.

Fra et vakkert parti i Rågelona.

1 kommentar:

DE sa...

Det er noen hinsides lange etapper dere tilbakelegger der oppe i fjellet. 35 km på en dag i utfordrende vær! Selv om dere tok det med ro er det oppsiktsvekkende at man ikke blir stiv og støl etter en slik dag. Ekspedisjonsmedlemmene er åpenbart i god form.

Takk for bra filmer! Morsomt med sinna lemen på grensa.