lørdag 10. juli 2010

Tenniskameratene


Sommer og sol betyr tennis på Rolland Garros, bedre kjent som Sodefjed. TBM (The Breen Machine) og meg selv hadde ikke trent et slag tennis siden sist, så mye tydet på at vi fremdeles er på status quo.

Kampen viste seg å bli like jevn som ventet. DE begynte sterkt og gikk raskt opp i en 4-1 ledelse i første sett. Hadde virkelig marginene inne, men så snudde det. TBM prikket inn ett par feilfrie game, og plutselig ledet han 5-4. I det påfølgende gamet ble det en evigvarende deuce hvor DE avverget 4-5 setballer før TBM endelig klarte å ro det hele i land, og vant dermed settet 6-4.

DE begynte best i andre sett også, og ledet 2-0 før TBM gikk opp til 3-2. Det ble omtrent deuce i hvert game, og det måtte kjempes om hver eneste ball. Spillet ble bedre og bedre, men samtidig ble vi slitne etter mange ballvekslinger i solsteiken. På stillingen 4-3 til TBM fikk DE endelig sving på førsteserven og da gikk ting enklere. Det lå liksom i kortene at DE til slutt vant settet 6-4.

På dette tidspunkt hadde vi begge drukket opp rasjonen på to vannflasker hver, og slitne var vi. Ettersom sommeren er lang og det blir flere muligheter til tennis, utropte vi kampen til uavgjort og pakket sammen.

Ellers spilte det noen høylytte rogalendinger (eller pissamaur som de også kalles) på banen ved siden av. I tillegg til å skrike og hoye stakk de av med to av mine nyinnkjøpte tennisballer. Ufint.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

ja, tennisballtyver er sisterangs -

gratulerer ellers med en bra økt, å ha en tenniskamp i året, er sterke saker - burde være et eksempel til etterfølgelse - virker veldig gøy

DE sa...

Ja det er svært artig, og ikke minst bra variasjon i forhold til annen trening.

Tradisjonen tro ble jeg temmelig støl enkelte plasser, men håper likevel på ny kamp i løpet av sommeren.