tirsdag 20. juli 2010


På torsdag 15. juli padla vi tilbake over Kvifjorden hvor vi kom fra. Til morraen var det veldig med vind da jeg så ut vinduet. I begynnelsen da vi padla var det noe vind. Mot slutten var det VELDIG mye vind, sånn at vi måtte nødlande på ei øy. Det var vel kuling i kastene. Det ga seg bittelitt etterhvert, og så fikk vi padla delvis i le. Det blei en strabasiøs tur, men vi hadde ikke hastverk, og greide sånn tålig å balansere tid/krefter. Da vi så oss tilbake utover fjorden så vi hvor ille det var. Konklusjon: aldri mer kano. neste gang blir det kajakk, som ikke fanger opp vinden slik som en kano gjør. En 15 km padletur i motvind med kano på oppdemt vann er ikke å anbefale, men er jo et minne for livet.

Videosnutten viser en kanodragning over land. Under normal vannstand er det vann der, men nå var det land, og når ikke grensa skulle følges var dette en snarvei.

1 kommentar:

DE sa...

Blir aldri kjedelig på grenseekspedisjon skjønner jeg. Godt at vannene oppe i fjellet kan brukes til noe annet enn bare kraftproduksjon...