mandag 5. juli 2010

Stort oppmøte på Odderøen




Hele 6 stykk stilte i gamleveggen på Odderøya for å klatre på kjente og kjære ruter. Men det er lenge siden sist, og det merkes. Ingen var spesielt intresserte i å ta led-jobben, men det må jo gjøres. DE begynte på standardløypa (4+) som er ledet ørten ganger før. Likevel ble det usedvanlig nervepirrende og bedre ble det ikke av de sterke vindkastene på toppen, men turen forløp uten problemer. Svein tok løypa like til høyre (5-). Denne er hakket vanskeligere, men cruiseturisten kom seg greit opp for det.

Med tauene trygt oppe klatret man i tur og orden. Olav, Anne, LilleAnne også kjent som Nina og etterhvert Jarl. I variernede tempo kom vi alle opp, hver gang. Blir litt halvveis uorden når vi er såpass mange, men siden det var lenge siden sist kan man ikke ha de helt store forventningene. Uansett en bra klatreettermiddag. Nå gjelder det bare å holde formen fram mot Kilefjorden.






4 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Virket som en kjempebra klatreøkt. Dumt jeg ikke kunne stille.. men sånn går det når man skal pleie gamle venninne-forhold.. satser på å bli med neste gang:-)

Grendstad sa...

Når Vestbakken går foran, tar ansvar og leder an, kommer andre etter. Fin klatreøkt, men langt til seleklatreform for min del.

Grendstad sa...

Ros til Vestbakken for initiativet.

ØY! sa...

absolutt bra initiativ,Vestbakken går foran, både administrativt og klatremessig.