torsdag 15. juli 2010

Tatt med buksene nede

F+F opprettholder den gode treningstrenden. Siden det var jogging i går ble det gåtur i dag. Selv om vinden var relativt frisk, føltes Ringknuden som et bra valg. Vi la i vei fra kolonihagen. Det er ikke kjempelange turen, men noen bratte stigninger spesielt mot toppen får blodpumpa igang.

På topplatået satt det et eldre par. Forsåvidt ikke noe unormalt med det, men litt mer oppsiktsvekkende var det at dama satt med buksa på knærne og skoene av. Hvilke hensikter denne fruen hadde kan man bare spekulere i, men noe dirty var det sikkert. Om ikke annet kom tøyet på igjen da de skjønte at uskyldige ungdommer var på vei opp.

Vi lot de uansett være i fred og fant oss et annet sted å sitte. Etter en liten sandwich og nyting av utsikten, som for øvrig er meget bra der oppe, gikk vi ned igjen og fant bilen.

På kvelden kom Fantomine trekkende med matta så da var det bare å sette igang med vanlige rygg og mageøvelser. Vondt og hardt, men det gjør godt.

1 kommentar:

Grendstad sa...

med buksene nede? det er jo bare å spørre hvis det er noe dere lurer på. En vakker dag når dere kommer opp i årene, kan det jo være dere som sitter der he-he