fredag 16. juli 2010

Multisportsøkt

Lavtrykkene vil ingen ende ta for øyeblikket, men når regnet øser ned er Spicheren rene paradiset for tiden. Nesten ikke folk så man kan velge akkurat hva man vil.

Fantomine startet på mølla med et program som heter hill, dvs bakkeintervalløkter med 3 og 5% stigning. Holdt på med det i ca 40 min. DE satt seg på sykkelsetet og kjørte en halvtimes økt med gradvis stigning. Svetten rant og drakk opp hele 0,7litersflaska.

Neste post var matta. Vanlige rygg- og mageøvelser, dvs både situps og planken rett fram og til siden. Så over til apparater, mest for beina. Deretter en liten tur innom vekta, uten at vi skal røpe for mye tall der.

Avsluttet med 500 meter svømming. Fantomine syntes i utgangspunktet at det var alt for langt, men da hun kom igang økte tempoet mer og mer, og på siste 50 meter klarte DE nesten ikke å holde følge. Til sist 2 runder med bobling og litt badstue.

2 timer god og variert trening på en fredags ettermiddag.

1 kommentar:

Grendstad sa...

Ja, nå har jeg sett alle referatene deres fra heile uka, og det er jo ikke måte på åssen dere kjører på for tida! Dette her blir enten topp 5 i alt dere stiller opp på etterhvert, eller så blir det idrettsskader både her og der. Pass opp!!

Imponerende opplegg.