tirsdag 20. juli 2010

Bratt til Slettehei


Etter suksessen i går fortsatte vi trenden med å bli kjent i nærområdet. I dag gikk turen til Slettehei, og for første gang i år fant vi fram Ingrid Kristiansens staver. Parkerte like før Ålefjær og satte i vei. Som Olav tidligere har vært inne på er ikke stien veldig godt merket, men med hjelp av kart fant vi fram med bare en liten feilgåing.
.
Midtstrekket er temmelig bratt, så der ble vi svette. Når det nærmer seg toppen flater det ut og det hele blir til en riktig så fint og behagelig tur. Og selve toppen er virkelig et høydepunkt. Stilig med det tårnet/plattingen de har bygd. Utsikten er helt enorm. Var litt disig da vi kom opp, men etter en utvida pustepause klarnet det opp og vi kunne se hele Kristiansand og mere til.
.
Turen ned gikk kjapt og vi var akkurat passe slitne da vi var framme ved bilen igjen. Usikker på hvor lang turen er, men tipper en 6-7 km.

1 kommentar:

Grendstad sa...

Fin tur! Bra at det blei godt utstyn etterhvert. Det er en bra topp å gå til. Gratulerer med bestigninga. Skal si dere holder koken.