lørdag 19. juli 2008

Blindleialøpets klare utsider


Da er jeg altså påmeldt som Diggidangas representant til http://www.blindleialopet.no/ . Jeg har enda ikke kommet inn på lista over påmeldte, men jeg har fått bekreftet at jeg er påmeldt. Løpet går om lørdag 26. juli kl. 12, start og mål i Brekkestø, og varer ca halvannen time skulle jeg tro. Rekvirerer herved heiagjeng med drakter hvis mulig.

Hadde ei god treningsøkt i kveld. Siden det var litt for høy sjø, padlet jeg intervaller (ca 4 minutter padling høyt tempo, med minuttspauser) ved Kjerregårdsbukta/Bendiksbukta i en drøy time. Det gikk overraskende bra, og bra å få gjennomført, siden jeg ikke har flere muligheter kommende uke pga mandalscamping til fredag.

Sjekk denne linken: http://www.blindleialopet.no/pmList.aspx

3 kommentarer:

DE sa...

Gratulerer med påmeldingen! Må berømme beslutningsdyktigheten. Dette viser at HBMSK Diggidanga er en meget allsidig klubb.

Også et bra bilde..hehe

Ser ellers at du har tatt i bruk etikettene. Dette gjør at vi enkelt kan finne tilbake til historiske innlegg ved en senere anledning. Det er selvfølgelig bare å opprette flere dersom det er behov for det.

DE sa...

Glemte i farten å si at jeg regner med å stille i heiagjengen.

DE sa...

Hehe... har sett deltakerlista nå. Vittig at du har fått med humorbuddistisk. Håper vi får litt oppmerksomhet rundt det. Ser jo ut til å være et nokså stort arrangement dette her.