fredag 1. januar 2010

Nytt år og endelig et ekte isbad

Endelig var det is på bystranda, og Diggidangas badere kunne endelig gjennomfør et ekte isbad. Stort oppmøte av publikum i dag. I tillegg til Vestbakken, Åmdalen og Grendstaden, var Vestbakkens foreldre, Harde spademann, Svein snue, Hilde og Amalie.

Det var kaldt i lufta og noe kald vind. Det gjorde det vanskelig å holde på varmen i forkant. Opptakten blei litt uvant, når både is måtte ryddes vekk med spade, og Hilde og Amalie var noe sein.
De tre baderne hadde en 3-4 minutters oppvamringsrunde. Skiftet veldig fort og kom seg til trappa. Synkron utijomping, hvor som vanlig Grendstaden blei liggende noe, mens de to andre fikk nok etter et par sekunder.

Et forfriskende bad av 2. grads røsking.

Etterpå bar det til Vestbakken, og varm drikke og kyllingsuppe. Han hadde også varma godt opp, så det gikk fort å få i seg varmen. Blei sittende i noen timer og skravle om både det ene og det andre. Veldig trivelig og avslappende.
En god og sterk start på et nytt år.


2 kommentarer:

DE sa...

For the record må jeg skyte inn at gradestokken på land viste ca -7 grader, mens tempen i vannet var på hele -2 grader. Ny rekord og som Åsmund sa: Dobbelt så kaldt som i fjor da det var -1 :)

Det ble et meget vellykket nyttårsbad med en spesiell ramme. Gøy med tilskuere også.

Evelyn sa...

Da er det nye året innviet. Gratulerer med vel gjennomført nyttårsbad.