lørdag 16. januar 2010

Vinterkarusellen 2. løp - Kristiansand


Da var det klart for Kristiansand, vinterkarusellens mest kuperte løype... Rett rundt null grader, motvind og nysnø. Ikke de beste forhold for løping, men Diggidanga stiller alltid med friskt mot.

Hilde satt i ipoden og dro avgårde før oss andre. DE var hare første runde, men syntes det ble en noe hard oppvarming. Fantomine holdt nemlig et forrykene tempo og måtte henge over rekkverket da hun kom i mål. Riktignok viste det seg at rekkverket var 20 meter før mål, så flaks hun løper på fullført..

Svein og DE startet i hovedfeltet. Svein løp sitt vante raske tempo og er Diggidangas lokomotiv. Har funnet en ny nemesis i Søgne ILs Jan-Erik Hansen,i Søgne var jeg 13 sekund bak, denne gangen ble det 14! Klokka inn på 13.00.Målet er å slå han i ren spurtduell i løpet av karusellen.
Samme mann løp forøvrig halvmaraton på Fevik på 1.32 og noe.
Denne gangen havnet DE bak den hofteopererte marnadølen, som dermed fikk ansvaret for å dra. Var flere ganger nære med å gi opp, men nede i kjelleren fant jeg noen krefter til å henge på. Som forrige lørdag måtte han slakke av mot slutten og da dro jeg forbi. Tida ble 15,01. Bra og ikke komme helt sist :)

1 kommentar:

Grendstad sa...

Her løpes det. Bra innsats. Kanskje til helga igjen. Tror det kan passe.

Ser jo ganske gøy og gjennombrytende ut. Fine bilder. Bra reportasje, med rekkeverk (ha ha - morsomt) og det heile.