tirsdag 26. januar 2010

Sørpebading


Ny mandag og nye muligheter. Vestbakken var noe redusert, og ville ikke risikere noe, men stille opp for sine badevenner, det gjør han.

Åmdalen og Grendstaden var klare, og føre i dag var sørpe, som lå å duvet svakt mot bystrandsmoloen. Ganske rett på sak, og når benken blei lokalisert under snøen en plass, hadde vi et sted å stå, i snøen.
.
Jomping uti på likt, 3-2-1-0-tellinga begynner å sitte, holdt det gående noen sekunder 5-10 cirkus, men så var det opp. Kulda går kjapt i hender og føtter med den temperaturen som er nå: -2. Kjenner det godt på land også etterpå, at det er midtvinters, men så lenge man har ull, gode venner, godt humør, og blodet som bruser rundt i kroppen, da går oppvarminga etterpå nesten som en lek.
.
Et forfriskende bad, røsking av grad 2, sterk toer, med innslag av 3.
.

Før

Etter

3 kommentarer:

DE sa...

Diggidangas første sørpebad så virkelig kaldt ut, så det var kjipt å måtte stå på sidelinja. Regner med å være klar igjen neste mandag, hvis ikke vannet er frosset innen den tid da.

Grendstad sa...

Sørpebad var en bra ting, veldig praktisk. Hvis det fryser til, er det vanskelig å komme seg uti, og blir det for mildt, forsvinner is, og da blir det ikke isbading.

Ser fram til et sterkte comeback av Vestbakken (da jeg snakka med de fra Halden, sa jeg feil, sa Vestbakken, med n på slutten, så ikke bare spøk med sånne nettnavn.

Hilde Fantomine sa...

så kosete disse bildene var:-)