søndag 24. januar 2010

Vinterkarusellen 3.løp, Mandal


I skikkelig karusellvær, dvs vindfullt og litt nedbør i lufta, var det lørdag klart for 3. løp i Mandal.Hele fire stk. fra Diggidanga stilte på startstreken, i tillegg til heiagjeng.
DE og Hilde valgte av ulike grunner å løpe på fullført, og gjorde unna sine løp før de andre.
Fantomine kjente ikke løypa , og trengte derfor litt guiding.Svein fikk av den grunn en god oppvarmingsrunde.Takker for det! Det er altfor lett å slurve med oppvarmingen.



Blant 24 startende på 3 eller 10 km, var Kristoffer og senior kjempeklar for 3 km.
Senior gikk knallhardt ut til ære for heiagjengen, og lå blant de 3-4 fremste rundt første sving ut på den lange sletta før Sjøsanden.Måtte selvfølgelig justere farten litt og ble dermed tatt igjen av flere løpere. For første gang på årets karusell løp jeg uten piggsko, hadde dermed dårligere feste enn vanlig, men fikk betalt i form av lettere sko og "piggere" bein.
Hadde en løper 50 meter foran helt fra runding ca, og prøvde så godt jeg kunne å nærme meg på siste strekket, men i mål var han 7 sekund bedre enn meg. Overraskende frisk og lett i beina i dag, og godt fornøyd med opplegg og tiden. I den letteste løypa i karusellen ble tiden 12.31.

Kristoffer hadde et durabelig oppgjør med DEs gamle nemesis, Mister Bue, der yngstemann i løpet dro det lengste strået, og var 2 sekund foran i mål! Meget rutinert å legge seg bak på siste delen, for å smette forbi på innsiden i siste sving. Tiden ble småpene 15.09.


Etter løpet ble kursen satt mot Sørlandsbadet i Lyngdal, der DE skulle vise seg å være den sleipeste! "fortsettelse følger"..

D.E var som en ål i sklia..og tok innersvingen på "soon to be mrs Bjørnøy" med hele 0,08 sek.. 8.10 sek mot 8.18. Helt vilt bra! Barna var noe seinere, og Amalie brukte opp hele klokka.. og da ho kom ned, gaula ho over hele badeland, "jeg legger meg på ryggen neste gang!!"...

Avsluttet dagen med en tur på Jonas B i Mandal. Det var ufattelig godt med pizzaer i mangfold og nachos chips. Vi spiste og spiste..

En fin fin dag, og tror hele familien (for vi er jo egentlig i "slekt" he he ) inklusiv bursdagbarnet, Emma storkoste seg.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Jøss, skal si, her er det full pakke og vel så det. Det her utvikler seg jo til å bli reine storfamilien. Det så jo veldig koselig og hyggelig ut fra start til mål, og fra sklie til pizza.

Gratulerer med overstått til Emma. Sofie hadde familiebursdag på samme tid. Dyreparkbursdag med klassen i går, og ordentlig bursdag i morra.

jaja, vinterkaruesseln går, men Grendstad står.

ØY! sa...

du er ihvertfall tidlig oppe!

Hilde Fantomine sa...

jeg mistenker alkohol inn i bildet her... bør vi ha promillle grense på innlegg/kommentarer tro? eller er det bare med på å "sprite" opp tilværelsen...?

Uansett så var det en livlig gjeng på tur..