mandag 19. januar 2009

Forbannelsen er brutt - med en sko!

Hold nu kæft man! Den grønne 6er-løypa er endelig beseiret. Etter å ha prøvd alt fra finurlige kalkblandinger til meditasjon i krok klarte endelig Diggidanga å finne nøkkelen til suksess. Her er historien om hvordan det skjedde.

Kl. 17.30 møttes Svein og DE utenfor Samsen. Oppvarmingsrunden gikk over Baneheia, rundt sykehuset, ned langs elva, opp til Svarttjønn og deretter ned til Samsen igjen. Rolig tempo og løpetiden ble ca 58 minutter, noe som var 2 minutter før skjema..

Etter det som ifølge vår standard var ei hard styretreningsøkt i går, hadde vi begge vondt i muskler vi bare hadde vage anelser om eksisterte. Men ingen grunn til å la seg stoppe av det. Johanne og Evelyn var allerede godt igang da vi kom, og sistnevnte ønsket Svein velkommen med en solid kalkdusj. Hevnen kom noe senere da Evelyns ene klatresko på mystisk vis fant veien opp til toppen av 6er-veggen og ble hengende der. DE lovte at dersom han klarte den grønne løypa på samme vegg så skulle han ta skoen med ned. Med andre ord var det liten sjanse for at den skulle komme ned. Men utrolig nok var det dette som skulle bli seiersoppskriften. Med Evelyns klatresko som inspirasjon gikk DE hele veien opp og kronet det hele med et utenomjordisk seiershyl. Endelig, etter alle de årene og alle de mislykkede forsøkene! Etterpå hadde både Evelyn og Svein svært gode forsøk på samme løype. Begge to har den inne så den er definitivt i boks før Doha :)

7 kommentarer:

Grendstad sa...

En damesko kan forandre historien, jfr. historien om Askepott. Da vet vi hva som skal til for å få Vestbakken til å prestere over evne. Kan ta med damesko på isbadinga, og kaste uti hvis det trengs he-he.

DE sa...

Store oppdagelser skjer gjerne ved en tilfeldighet, for hvem hadde vel trodd at en sko skulle gjøre susen?!

Ellers har det vært to meget bra klatreøkter på rad nå. Får håpe det fortsetter slik.

Anonym sa...

Nok en gang, gratulerer Dag Eivind.
Det spørs om løypa blir beseiret av noen av oss. Det kom nemmelig en ruteskruer til Samsen i dag. Han skal jobbe der med å skru ned og opp ruter. Hvem vet...., kanskje han begynner i 6er veggen. Gleder meg forresten til onsdag 28 jan når Sif kommer.
En ting til Dag Eivind, jeg glemte å få svar på avtalen vår. Er du interessert eller ikke??

DE sa...

Spennende med en egen ruteskruer! Håper det kommer mange nye og fine ruter nå.

Ok Evelyn! Siden du er så flink til å fremme min sak så skal jeg være villig til å gjøre et unntak :) Det er hardt å bryte prinsipper, men hvis det er dette som må til for å få deg med i det gode selskap så er det verd det. Vi kan vel kalle det en slags intensjonsavtale og så får vi ta detaljene ved neste anledning.

Anonym sa...

God morgen Dag Eivind.
Prinsippene mine er nok like harde som dine å bryte.Jeg mener jeg er ganske god til å holde noe jeg har bestemt meg for, men siden forslaget kom fra meg er det lettere. Den satt langt inne, og det tok en tid før jeg var enig med meg selv om å fåreslå det. Derfor skjønner jeg at det er vanskelig for deg, men noen ganger må man bare. Ha en fin dag.

DE sa...

Du får gi meg en innføring i hvordan disse facelift-greiene fungerer :)

Og så er det bare å pugge gloser. Du finner dem på hovedsiden. Lekseprøve kan komme når som helst.

Anonym sa...

Skal bli. Kan alt allerede.