mandag 26. januar 2009

Petter fant oss

Askers store stolthet, Petter, klarte på eget initiativ å finne bloggen vår. Det er såpass godt gjort at det fortjener et aldri så lite bilde.Denne karen har hatt på klatresko før, ingen tvil om det. Han utøver en nokså rendyrket Askerteknikk, men har også enkelte innslag av den mer kjente Blommenholmstilen. Burde absolutt være noen triks å plukke opp for oss Diggidangaer som tradisjonelt har sverget til den mer basic odderøybuddhistiske stilen.

Ellers på denne klubbklatremandagen stilte det en hel bønsj med folk. Stort sett alle de vanlige, bortsett fra teatersportspesialisten. Svein hadde fått med en gulrotkake i superklassen hjemmefra og den gjorde nok sitt til at klatringen kom litt i bakgrunnen. Ingen store klatreprestasjoner å melde om i dag. Vi holdt oss stort sett på gamle ruter på 4, 6 og 7. Prøvde litt på loffløypa på 6er-veggen, men der er det noe rart.

I hengekonkurransen holdt vi i dag på det nederste taket. Klar favorittseier til Evelyn med 46 sek, mens Svein tok en råsterk andreplass med 35,9 sek. Petter debuterte med 28 sek, så dette er nok en mann for fremtiden.

Må avslutningsvis nevne at pga en avtale av den litt uvanlige sorten er Evelyn så godt som igang med å bruke Diggidangaspråket nå. Til onsdag sitter det som spikra når Sif kommer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

TAKK FOR KAKA!

Den var god som gull(erot)

Grendstad sa...

Teatersporterens datter hadde bursdag i dag, så da blei jeg opptatt med det til klokka blei 20-21. Hvis ikke hadde jeg muligens kommet på klatringa, siden teatersporten var avlyst. Har ellers gått en del i dag. 2 ganger t/r Eg, hvorav halvparten via Todda skole. Vurderte en løpetur i kveldinga, men det var litt for glatt føre. Kommer nok til ons.