mandag 16. mars 2009

Bursdagsbad

Før

Etter

På selveste 49-årsdagen til Åsmund møttes nettopp Åsmund, Olav og DE til bad på bystranda. For sistnevnte var dette 3. bad på like mange dager, eller ekte hattrick som Scheie ville kalt det.

Tror det var 4-5 grader i lufta og overskyet vær. Vanntempen målte vi ikke, men regner ikke med at gårsdagens ene grad har endret seg noe nevneverdig.

I starten ble vi forstyrret av noen relativt uintresserte kommunale gartnere. De satte for sikkerthetsskyld bilen rett oppi badeplassen. Men med bilen ute av veien var det klart for bad. Åsmund med stup, Olav i trappa og DE med hopp. Trygt nede i vannet kom det store høydepunktet: Nemlig bursdagsangen for Åsmund. Vi gjennomførte et helt vers med stil. Utrolig hvor bra røst man får av å ligge i isvann. Det formelig runget over Bystranda. Olav følte seg modig og la liksågodt på svøm etter at sangen var ferdig.

Tilbake på land var vi herlig fri for alt stress vi pleier å ha i lignende situasjoner. Noen få grader mer enn vanlig og fravær av vind gjør underverker. Bra bad!

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Bra reportasje. Bra bilder. Lurer på om vi skal bade i morra tidlig au? he-he - men kjenner litt i bihula, må kanskje avvente litt.

DE sa...

Ja for meg begynner dette å bli en vane, så bare gi beskjed. Men helsa må uansett komme først!

Grendstad sa...

Jeg må stå over. Virker som kroppen blei litt sliten av bassengsvømminga på søndag, og ørene litt fortetta. Skal kanskje slutte mens leken er god også. Må bare hvile litt. Straks tilbake.

DE sa...

Den er grei. Da lar jeg badetøyet hvile for en gang skyld.