mandag 16. mars 2009

Oppvarmingsintervall og klubbklatring

Dagens økt begynte fra Samsen kl. 18. Svein og DE tok korteste vei til Baneheia. Det hele begynte i rolig jogg. Etter hvert fikk en av oss (trenger ikke si hvem) den gode ideen at vi skulle drive intervalltrening. Så da gikk ferden til den lange sletta i lysløypa rett ved stampa. Ifølge gpsen var løypa ca 270 meter.

Vi løp sammen 8 ganger, før Svein avsluttet med 2 ganger på egenhånd. Tidene varierte fra 53 til 59 sekunder. Målet var å holde seg under minuttet hele veien og det klarte vi. Med tunge bein og blodsmak i munnen gikk ferden tilbake til Samsen.

På Samsen var det masse folk. Bla var både Frode og Jarl innom, noe som er lenge siden sist. I løpet av kvelden var vi innom vegg 2, 4, 5, 6 og 7. Ingen nye prestasjoner som er verd å nevne.

Hengekonkurransen ble kansellert grunnet mistanke om juks. Mistanken skyldes at Diggidangas representanter lå sist og nest-sist da konkurransen var ferdig, noe som under normale omstendigheter ikke skal være mulig. Så da gikk det som det gikk.

1 kommentar:

Grendstad sa...

Lurer på om ikke Diggidangas tok seg for mye ut på oppvarminga her, siden det etter gode intervaller gikk til ingen resultater til kansellerte? På de annen side, en slags humorbuddhisme.