mandag 9. mars 2009

Samsens bortkomne datter har returnert

Det hele startet noe tamt på dagens klatreøkt. John var på plass med noen klatrevenner jeg ikke har sett før, men ellers var DE den eneste som stilte kl 19. Han måtte dermed holde seg selv i gjenge med egensikring på 3er-veggen. Hadde nesten glemt hvordan det funker så det var bra å få gjort en gjennomgang før utesesongen begynner.

Etterhvert ramlet det inn med folk. Petter og Anne med ny klatrekollega som jeg ikke husker navnet på i farten. Og så dukket Espen the slugger opp. Så kom Malin og co. Og så det vi alle ventet på nemlig den bortkomne datter Evelyn. Rene mulatten som dukket opp, men uten burka. Syk som hun er måtte det store comebacket vente, men vi fikk da en god gjennomgang av ferien.

Espen og Petter kjørte ledtrening, mens vi andre holdt oss på standardløypene. Annekollegaen viste gode takter, og er absolutt en pike for framtiden.

Artig er det å klatre så vi glemte hele hengekonkurransen, men der kommer det nye sjanser.

6 kommentarer:

Grendstad sa...

Det var ikke få som rauste inn plutselig da. Siden du ikke nevner noen bravader, regner jeg med at utbyttet var litt teknikk og vanlig trening og Quatarinfo.

DE sa...

Det er en helt korrekt oppsummering. Har ingen spesielle ruter å jobbe med for tiden, så en total omskruing hadde ikke vært meg imot.

Anonym sa...

Da starter vi med en omskruing til mandag. Da må dere selvsagt komme litt tidligere. Jer er der fra kl 17.00. Sees.

DE sa...

God plan Evelyn. Skal prøve å komme tidlig jeg også.

Har dere tenkt til å vaske takene? For det trengs.

Anonym sa...

Det kan vi jo også gjøre. Skal ta med bøtte å vann slik at du kan vaske dem =)

DE sa...

Og husk børste!

Petter sa at han for noen år siden hadde vasket klatretak i oppvaskmaskin, men vi har kanskje ikke noen slike vidundermaskiner innen rekkevidde?