mandag 23. mars 2009

Utroskap på (nesten) lyse dagen

For å få litt forandring i hverdagen var klubbkvelden i dag flyttet til Spicheren. Som overskriften indikerer føltes det nesten som utroskap, i den grad vi vet hvordan det føles da...

Først en solid runde i Jegers. DE kommer fra nå av til å slutte å kalle det oppvarming, for det er mye mer slitsomt enn som så. Svein ledet ann på det som for min del var mange ukjente stier. Synes vi holdt et nokså bra tempo, men det var ikke verre enn at vi klarte å snakke.

En time, mye svette og en dusj senere stod vi klare i veggen. Selvfølgelig måtte det være stappfullt her akkurat i dag. Vi måtte derfor ta til takke med de korte veggene en stund, men fant rikelig med utfordringer for det. På slutten fikk vi rappet til oss en av de høye veggene og tok en tur hver. Men så begynte DE å snakke om mat, og da gikk teppet ned for Svein. Sulten tok overhånd så vi pakket liksågodt sammen. Ellers traff DE på en viss yogainstruktør, så da var han fornøyd, mens Svein stakkars måtte sykle den lange veien hjem.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Javel, blei du med yogainstruktøren hjem, og lot Svein i stikken, eller hva skjedde?

Kanskje dere heller skulle ha klatringa som oppvarming? :)

Hadde bare en teatersportøvelse i går kveld. Hadde jentene, så var bare innom såvidt med Sofie, før vi måtte gå og hente Tuva på fotballtrening.

Anonym sa...

HALLO....!!
Hva skal dette bety??
Akkurat i går stakk JEG innom Samsen for å ta en prat med dere. Men hva kommer jeg til...?
Det var mange der som ikke skjønte hvor det var blitt av digidangaene.
De har nok sviktet oss var det noen som foreslo, men jeg forsvarte dere og sa at det nok var kommet noe annet i veien.
Huff og huff, de hadde rett =(

Unknown sa...

Så intenst frekt!
Har tenkt til å klatre på Samsen i morgen, men det er kanskje ikke bra nok der for dere mer ;)

DE sa...

Ja...her var det litt av hvert å svare for.

Vi er vel ikke akkurat helt på "bli med hjem stadiet" enda, er vel snarere på "hvem er nå du igjen stadiet", men det er jo lov å drømme :)

Samsen er selvfølgelig klatrehjemmet vårt og den beste veggen, men Spicheren har sine fordeler også. F.eks. skrur de regelmessig om hele veggen.
Ellers blir det sjelden feil å si ifra på forhånd dersom man har sterke ønsker om å treffe utvalgte personer i veggen ;)

Kan godt tenke meg en klatretur i morra Anne. Når har du tenkt til å gå?