mandag 30. mars 2009

Skru it!

En historisk dag i Diggidangas historie. For første gang noensinne har vi skrudd nye ruter. Evelyn skaffet oss denne gode muligheten, så etter å ha klaget over manglende fornyelse i lange tider var det bare å ta utfordringen.

Vi begynte allerede litt over kl 17. DE og etterhvert Svein hang i veggen, mens Evelyn var servicemedarbeider på bakken. Det er jammen mye logistikk som skal funke og her er det bare å innrømme at vi er nybegynnere. Men morsomt var det å se bøtter med tak bli sveivet opp og ned, og jeg synes egentlig vi fikk bra tak på det etterhvert. Svetten rant da vi skulle få ned alle takene på vegg 1 og 2. Noen stabeiser ville ikke ned, men de sydde vi elegant inn i nye ruter senere.

Evelyn la inn en solid sjokoladepause før vi skulle igang med den vanskelige delen. Nemlig å få til nye ruter. DE satset friskt og la ei relativt hard grå rute på 1er-veggen, som fra nå av heter Diggidanga 1. Spenningen var stor da testpersonalet skulle prøve seg. Dag A. og John kom opp, mens resten har litt å jobbe med. Svein skrudde ei sandfarget løype på 2er-veggen og DE en hvitsortblandings på 1er-veggen. Men da de var ferdige hadde klokka blitt 22 så det var ikke tid til testklatring. Men vi fortsetter jobben ved første anledning.

Dette var rett og slett veldig artig og en ny klatreopplevelse. Bra opptur :)

4 kommentarer:

ØY! sa...

det var mye, men morsomt arbeid.
neste gang må vi være litt bedre forberedt med utstyr og verktøy.

Ble ganske sår i lysken etter mye henging i selen.
lurer på om spenol-gruppa har noe til overs.

Grendstad sa...

Spenolgruppa kan selvfølgelig trå til, gjerne når du minst venter det.

Ellers så det jo bra ut med skruing. Får se når jeg kan komme og se på verket. Kanskje en tur i påska. hvis det er åpent da.

Anonym sa...

Påskens åpningstider er:
- mandag 16.00-20.00
- tirsdag 16.00-20.00

DE sa...

På alle Diggidangaløyper er det lov å både se OG røre.

Ellers er påskeklatring en god idè. Nå vet vi jo åpningstidene også.