søndag 15. mars 2009

Både ute og inne



Ny søndag og klart for bading på bystranda. Overskyet, 4-5 grader i lufta, litt vind og 1 grad i vannet. Olav hadde litt småløping som oppvarming og det skulle vise seg å være et godt trekk.

Vanlig prosedyre på starten, og denne gangen ble det i tillegg foreviget på film. Begynner å bli vant til kuldesjokket nå, så vel uti vannet slo vi oss litt til rette og svømte noen tak. Målet var halvminuttet og det klarte vi fint.

Vel oppe på land igjen funket logistikken bra og ingen av oss følte at kulda var like ille som vanlig. Olav syntes sågar at vinden føltes litt varm (!)

Før

Etter

Deretter gikk turen til svømmehallen. For DE var dette første gang siden han flyttet til byen, dvs nesten 10 år siden. Kunne raskt konstatere at lite hadde endret seg. Søndag er ungedag, men siden vi kom såpass tidlig fikk vi svømme relativt uhindret i begynnelsen. Lite som tydet på at Olav ikke har svømt på et halvt år. Han la avgårde i rask crawl, mens DE holdt seg til brystvarianten. Vi svømte først 20 runder intensivt. DE ble tatt igjen etter 7. og 12. runde, men klarte akkurat å unngå å bli tatt igjen etter 17 da Olav var ferdig.

Ungetettheten bare økte på, men vi avsluttet likevel med noen rolige sikksakkrunder fram og tilbake. Olav var vel oppe i 1500 m totalt, mens DE hadde omtrent 1200 m.

Såpass bra med bading for tiden at vi vurdere nytt stunt i morra kl 08.30.

5 kommentarer:

Grendstad sa...

Kjempebra med filmen. Den var bra. Ellers god reportasje. Skulle kanskje hatt før- og etter-bildene rett under hverandre, så en kunne se forskjellen på skjermen samtidig, iallefall blir min lappetopp for liten. Godt bad. God svømmeøkt. Tenkte å sykle litt i ettermiddag når det var så fint, men ser det litt an. Må spise litt først. Kanskje best med rekonavalesens.

Grendstad sa...

Det blei bra. Morsom kontrast.

DE sa...

Da er rekkefølgen endret litt så nå ser man tydelig forskjell :)

Sprekt gjort hvis du orker å sykle mer i dag, men med det været skjønner jeg det er fristende.

ØY! sa...

morsom og inspirende innlegg.
da er det bare å gratulere med 1. og 2. plass i isbadetevling.

apropos svømming:Hove Tri har åpnet for påmelding.

Grendstad sa...

Ja, snakka om Hove Triathlon, men avventa litt pga dårlig svømmeløypeinfo.