søndag 1. mars 2009

Åsmund er i gang

Før

Tradisjonen med å bade nye måneder inn fortsetter. Denne gangen var Åsmund med igjen i tillegg til Olav og DE. Temperaturen lå på 1-2 grader i lufta og -0,5 i vannet. Lett regn og ellers litt småkjølig drag i lufta. Med andre ord så har vi det med å treffe godt på været når vi skal bade.

Åsmund vartet opp med et stilfullt stup og var på land igjen før Olav og DE rakk å komme seg uti. Sinkene kjørte vanlig opplegg med å henholds gå og hoppe uti. Om selve badingen er det intet annet å si enn at det er en middels kjølig og relativt intens opplevelse.

Følgende priser ble delt ut:
Best stil: Åsmund
Beste badespråk: Olav
Lengst badetid: DE

Etterpå gikk ferden til museumskafèen. Det ble en hyggelig prat hvor vi bla la opp planer for en mulig Tibetekspedisjon i 2011.

Etter

3 kommentarer:

Grendstad sa...

meget god reportasje - eneste jeg ser er at før- og etterbildene er for like, he-he, skulle kanskje tatt oss tida med å ta bilde rett etter vi har kommet opp fra vannet, ha kameraet klart, så går det ikke for mange sekunder.

DE sa...

Hadde faktisk litt problemer med å skille bildene fra hverandre når jeg skulle laste de ned. Tror rett og slett vi har blitt så blaserte at isbading ikke påvirker oss i nevneverdig grad...

Et bilde med en gang vi kommer opp hadde gjort seg. Tipper vi ser litt anderledes ut da :)

ØY! sa...

må si at dere bader godt.
da er vel Åsmund i gang frem mot Ogge,da

Tibeteksp.,ja det hadde vært noe.
For tiden leser jeg Voilaas´ bok.
Den er meget bra og inspirende på flere plan.