lørdag 16. mai 2009

Bra klatring på Storheia


Melina, Anne og DE la i ettermiddag ferden til Storheia. Anne har nettopp gjort storinvesteringer i diverse utstyr og nå var det virkelig tid for å sette det på prøve. Ellers var dette også utedebuten til Melina og da er dette den perfekte vegg.

Anne startet det hele med å lede opp Ingunns sva som er 3+. Det gikk som en drøm. Etterpå klatret debutanten den samme løypa og kom imponerende lett opp. Rett og slett en knalldebut! DE snek seg til å klatre to ganger, men varierte litt trasèvalget.

Deretter gikk Anne Hiltisoloisten 4-, mens Melina gikk Ingunns sva en gang til. Deretter ledet DE opp Slikkepinn 4+. Ettersom han hadde glemt sitt eget utstyr måtte vi bruke Annes 5 ekspresser. Med syv kroker ble det litt lite, men det løste vi fint med å gå litt opp og ned. Anne avsluttet en meget bra ettermiddag med å beseire den samme løypa lekende lett.

Må si at elkempikene imponerer stort. Fortsetter det slik blir dette en kjempebra klatresommer.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Jo, absolutt. Melina? Er det noe innvandra greier?

Bra bilder. Bra klatring.

DE sa...

Er sannelig ikke sikker, men ikke umulig at det er noen eksotiske gener ute og går. Hun er iallefall østlending, så teller jo litt som innvandrer...