mandag 4. mai 2009

Selvpining

1000-trappløpet skal gjøre vondt, og det gjorde det ihvertfall for Øy!
Elget seg oppover lia med stønning og besvergelser.På veien ble DE passert,han hadde visst "Los"på Solveig Pedersen som var på oppvarming.Han hadde med seg et annet kvinnemenneske også, det kan han fortelle om sjøl senere.
Passerte første km på 7.30, andre på 13 blank, i mål på 15.38.
Veldig fornøyd med disponeringa,klarte å løpe hele veien selv om det røynet på midtveis.
Bomma litt stien på toppen,mulig jeg tapte 2-4 sek på det.
http://trail.motionbased.com/trail/episode/view.do?episodePk.pkValue=8139678

DE: Etter å ha drevet intensiv markedsføring på jobben i lange tider for dette løpet klarte jeg til slutt å rekruttere avregningsdirektør Hilde og stjerneanalytiker Anne. Med noe som lignet på friskt mot tok vi fatt på trappene. Prøvde å telle trinnene, og vil herved oppfordre de som foretok den opprinnnelige tellingen til å saksøke mattelæreren sin. For å blåse opp tallet fra ca 175 til 1000 er så unøyaktig at selv sjefsøkonomer i islandske banker hadde blitt imponerte. Ved Revetjønnene sa Anne takk for følget og stakk som en pil oppover lia. Etter hvert hørte vi noen rare lyder nede i bakken og det viste seg å være Svein på rekordjakt. Han kan fra nå av skryte å ha tatt igjen en olympisk sølvmedaljevinner. At hun var ute på sin oppvarmingsrunde er av underordnet betydning.

Tok oss tid til en liten stopp på toppen for å nyte utsikten og slå av en prat med Herr Bergan og co. Veien tilbake krever naturlig nok ikke like mye melkesyre så vi hadde en riktig så fin tur. Safta i målområdet smakte like bra som vanlig, men bananene tror jeg har har hatt bedre dager. Bra gjennomført av AE-folket, så dette kan vi skryte av i lange tider.

5 kommentarer:

Grendstad sa...

Jo, jo, 3 minutters forbedring fra ifjor er jo slett ikke verst he-he, disponeringa er jo absolutt et viktig moment vel. Fytti kanonen for noen tidsforbedringer på 1 års tid! Skulle gjerna ha løpt, men det ble for mange faktorer imot.

var innom og skua i målområdet rundt 17.30, men så ingen Diggidangas. Ringte Dag Eivind, men han var vel opptatt med dama si kanskje?

Grendstad sa...

olympus silver? er det ei skiskyterdame?

gåturer er bra.

ja, jeg telte trapper sjøl for et par år siden, står vel i stil til premiene, som var:

ØY! sa...

1: Solveig Pedersen
2:Reisehåndkle

DE sa...

Utrolig bra løpt Svein! Husker jeg syntes at du løp kanonbra i fjor, så skjønner ikke hvordan du klarer å finne alle disse minuttene.

Grendstad sa...

Reisehåndkle???? Hadde jeg visst det hadde jeg selvfølgelig stilt opp med ei gang :-))

Lurer på om jeg skal be dem legge ut på nettet hva som er premien hver gang, så blir det lettere å vurdere deltagelse.