fredag 8. mai 2009

Du slette hei

Tja, sykla ut til Grostøl på Justvik. Løp av gårde i en retning med mål om å komme opp til Slettehei. Dårlig skilta må jeg si, men kom fram til slutt etter litt veksling mellom gange og løping. Fin utsikt fra toppen, men tåkete i horisonten.

Løp ned igjen mot Ålefjær, og skulle løpe postveien tilbake. Dårlig skilta må jeg si. Havna utpå Ålefjærveien, og måtte løpe asfalt en halvtimes tid før jeg kom tilbake til sykkelen. Deretter sykla postveien motsatt vei for å finne ut hvor den egentlig gikk hen.

Hjemme igjen etter ca 3 timer og 15 minutter. God triathlontrening å holde seg i gang i over tre timer, spesielt løpinga på asfalt. Klarte å holde et visst tempo.

2 kommentarer:

DE sa...

Du er utrolig flink til å sette opp kombinerte turer. Løping, sykling og topper. Og ikke minst blir du jo godt kjent rundt forbi i området. Kommer aldri til å bli kjedelig når du holder på sånn.

Grendstad sa...

Føler jeg av og til sliter litt med å finne nye turer, men de finnes jo der. Må bare ha slingringsmonn på tida, når en ferdes i ukjente strøk.