fredag 4. september 2009

Jeg er igang igjen.


I dag er min første vakt etter sykdom. Da kl slo 5 kom Anne til klatrehuset, og DE hakk i hel.

De startet å klatre i vekk 6. Hvilke ruter de klatret fikk jeg ikke med meg da det kom endel folk som jeg måtte ta meg av. Da det roet seg litt fikk også jeg sjansen til å klatre. Jeg begynte med alle tak på vegg 7 og gjorde det 2 ganger før jeg tok hvite tak i samme vegg. Jeg fortsatte i vegg 6 med alle tak. Som avsluttning tok jeg først gul, så grå og til slutt grønn i vegg 4. Det var nok for meg i dag. Er virkelig stolt av at jeg i det hele tatt klatret på farger i dag. En god økt for min del, ble god og varm og ganske annpusten.

Anne prøvde seg på grønn i vegg 6 med noen innlagte juks (god sesongstart). Hun prøvde seg også på grå i samme vegg. Anne avsluttet som meg med grønn, grå og gul i vegg 4. Hva DE klatret har jeg ikke fått med meg i det hele tatt siden det ikke var meg som sikret han.

Da Anne og DE forlot klatrehuset så de ganske så førnøyde ut.

Det var jammen godt å være sammen med dere igjen. Nå gleder jeg meg bare til "Fantomine" inntar klatrehuset.

Ha en god helg alle Diggidangaer.

4 kommentarer:

DE sa...

Bra innlegg fra ei bra klatreøkt. Evelyn klarte seg strålende! Helt umulig å se at den dama har vært ute i månedsvis med sykdom.

Kan ellers nevne at jeg klatra på tau 4,5,6 og 7. Fine turer på kjente løyper.

Grendstad sa...

Jo, dette kunne jeg vært med på.

Må ønske Evelyn velkommen som blogger, og velkommen tilbake i de fargerike veggene. Høyst godkjent innlegg og på alle måter.

Hilde Fantomine sa...

Så bra klatret! Du har virkelig gjort et bra comback!

Til info så skal Fantomine klatre i dag, og mandager.

ØY! sa...

håper vi sees på Samsen snart.