tirsdag 27. april 2010

Endelig halv fire

Når klokka blir 15.30 er det på tide å stenge ned pc og komme seg ut. Fantomine og DE satt kursen mot Baneheia og torsdagens karuselløype. Ettersom Fantomine hadde en monsterøkt i går var planen å ta det med ro.

Walters løype er en av mine favoritter. Den greie starten langs stampene er fin oppvarming. Siste halvdel kommer det noen kraftkrevende motbakker, men det går fint. Det hele krones med trappene opp til Båne, men etter å ha løpt fra bunnen av ravedalen forrige baneheiløp virker det nokså greit. Vi kom oss greit igjennom, men brukte nok litt mer krefter enn planlagt.

På vei hjem ble vi kraftig forsinket av et ad-hoc lyskryss på Fagerholt, eller Kristiansands svar på Den Røde Plass. Men vi kom oss forbi og rakk SFO-deadline med 2 min.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Det er bra med ting en kan rekke før SFO stenger. Skal si dere er på hugget.

Hilde Fantomine sa...

Skal slenge inn at Fantis var tung i beina etter mandagsøkta...så det gikk litt trått på slutten..mens Friskusen løp som en lett gaselle v siden av..vi skilte lag på slutten, så han fikk spurtet opp trappene, mens jeg holdt lysløypa..møttes på bakketoppen før fant olsen.
Jeg synes det er utrolig at vi får til disse øktene...innimellom sfo's åpningstider. Både tirs og tors er stressprega og begrensa på tid. Det blir ikke alltid like gøy da..men vi skal gjøre litt om på ting og tang..og da tror jeg ihvertfall karusell dagen blir lettere...uansett en deilig dag:-)

ØY! sa...

utrolig hva man rekker hvis en må.
bra at dere har fast økt på tirsdag, til tross for tidspress.

Hilde Fantomine sa...

mandag er spicheren
tirsdag i skogen
torsdag karusell

helg...div aktiviteter..

= en sunn og trivelg hverdag med god helse..:-)