torsdag 26. august 2010

13.karuselløp, Jegersberg

Så ikke snurten av andre Diggidangas i Jegersberg i dag, men regner med at de har vært i området på et eller annet tidspunkt.
I dag hadde jeg hyggelig selskap av Kristoffer, som nå har fått sitt eget "voksne" startnummer, og dermed hadde sin offisielle debut i dag.
Vi la avgårde rett etter barneløpet som fikk være i fred i dag. Kristoffer fikk bestemme tempoet, men jeg syntes det gikk fort unna allikevel. Måtte nesten beordre rask gange i den knallharde kneika opp til Holmenkollen.

En litt morsom episode underveis var når vi faktisk passerte samme mann 3 ganger! Makan til dårlig disponering skal man lete lenge etter! Snakka med gubben etterpå, og det visste seg, ikke overraskende, at det var hans første terrengløp.

Syns vi klarte å disponere kreftene langt bedre, og siste kilometer hadde vi en god fartsøkning, og suste inn på 35.50

F+F :

Vi så snurten av dere, men dere så ikke oss. Vi hadde barnefri så vi løp avgårde relativt seint.. rundt 16 tida.. (seint til å være oss det..).. F hadde en dopause og F hadde en overtråkk (som var super vond i begynnelsen..men klarte å gå det av seg...).. så vi kom litt ut av tida.. men hadde en fin runde. Det er en gøy trasè minus Holmenkollen da.. men den er det jo bare å gå.. F synes jeg var litt træg i beina på slutten, og følte seg snytt for en spurt.. men jeg var egentlig ganske fin.. men glemte litt å fokusere på slutten..

Vi møtte ingen raringer.. bare sånne kjerringer som stod i bunnen av kort/lang løype skille og diskuterte.."skal vi ta den lange..." "øy du..." (til DE)..hvor lang er den lange!."... christ i himmelen tenkte jeg bare... De endte med den lange.. Så et par som diskuterte at dattera skulle ha briller.. og at trygda dekket det.. Ufattelig lytt i skogen..hører jo enhver fis... ja ja..
Merker vi løper i den værste tida.. så tidligere er nok litt bedre...


Nå pakkes det for harde livet, så det er jo bare å glede seg...

3 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Gratulerer til Kristoffer med "voksent" nummer. Skal se du snart tar igjen din far...:-) (ja..Svein ..den dag vil komme)...

Super bra løpt!

DE sa...

Jepp, vi så dere ved vepsebolet, dvs. saftstasjonen. Men plutselig var dere borte vekk.

Gratulerer til Kristoffer! Han løper jo svært så bra.

Grendstad sa...

Greit at pappa får en hare som heter Kristoffer. Gratulerer med han i de voksnes løpeverden.

Synes dere klarer dere bra jeg, F og F.

Jeg var ikke med i går, med hverken snurt eller snert. Barnehagejobbing og teater med unga.