tirsdag 31. august 2010

Friidrettskarusellen 3. gang

Med Fantomine på vei til kurs i Oslo var det opp til Svein og DE å forsvare Diggidangas farger i denne utgaven av banekarusellen. Svein hadde forstålig nok temmelig slitne bein etter gårsdagens langtrening, men han gjorde likevel solid figur. Bildet under skulle illustrere dette.

DE var som vanlig tidlig ute, såpass tidlig at han ble snakket inn i idrettsmerkeprøvinger. Noe overraskende klarte han ikke kravet i stille lengde, men kompenserte med å klare det noe enklere kaninhoppet med god margin. 60 meter satt som ett skudd på 8,3 selv uten alt for store anstrengelser.

Men nok om idrettsmerke, vi var jo her for å gjøre ting vi ikke kan. Vi fulgte opp fjorårets harde duell i kule. Begge forbedret seg med noen cm, og DE tok en knepen seier. I diskos er teknikk helt fraværende. Svein forbedra seg kraftig, mens DE slo av flere meter fra fjoråret, men det rakk likevel til seier.

I løpsøvelsene tok Svein det med ro. DE valgte seg ut 800m til satsningsområde, men forbedra seg bare med ett sekund fra i fjor. På 1500m kom DE sist i herreklassen, mens Svein hvilte seg til en enkel seier.

Det var en fin dag på stadion med uvante, men artige øvelser. Vi har alle klart kravet til årspremiering. Neste tirsdag er det bla 10.000m og 100m så da blir det virkelig liv i Diggidangaleiren.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Godt jobba, Diggidangas! det er veldig bra at dere er med på dette, både for dere sjøl på alle måter, og for meg og andre som leser bloggen. Det er bra underholdning. Håper jeg kan bidra mer seinere.

DE sa...

Friidrettskarusellen er virkelig morro. Tirsdagens 100-meter er jo et høydepunkt. Har nok litt for mange kilo i år til å notere ny bestetid, men jeg gir likevel full gass!