søndag 22. august 2010

I Sveins rike


Når ungen skal i bursdag på Metro Lekeland åpner det seg nye muligheter for F+F. Med mor og far som veivisere kunne vi derfor endelig få gjort Åges løype.

Startet fra barnehagen og fulgte løypa i riktig retning antar vi, ettersom vi fulgte pilene. Det er jo en krevende løype, og man må jo bare la seg imponere av hvordan den godeste herr Åge har opparbeida denne løypa oppigjenom. Etter hva vi forstår har han blitt for skral til å kunne vedlikeholde løypa lengre, så litt trist er det å se at et slik livsverk forfaller. Men løypa duger i aller høyeste grad. Temmelig kuppert og hardt til tider, så vi måtte flere ganger diskutere hvordan Øy! virkelig klarer å løpe her. Ingen tvil om at Diggidangas maratonkonge er i kanonform.
Vi så ikke noe til Øy! i dag, men jammen var ikke madammen der helt plutselig. Hadde virkelig fin flyt innover, så ingen tvil om at den dama også er i god form.

Tidsvinduet på bursdagen ble noe i knappeste laget så vi måtte ta en liten snarvei for å rekke tidsfristen på lekelandet. Så turen ble vel omtrent 7 km, men det holdt i lange baner. Nå vet vi iallefall hvordan det ser ut i Øy!s lekegrind.

Flygelet - Fast stoppested i barndommen

2 kommentarer:

ØY! sa...

ja,skjønner godt at dere legger turen til vågsbygd` dype skoger.
I tillegg til krevende løyper har vi spreke damer også som frekventerer skogen.

Åge har virkelig lagt sin sjel i løypa som dessverre er litt lurvete noen steder, men området er jo mye brukt så vegetasjonen holdes sånn nogenlunde nede.

Grendstad sa...

blir jo mer og mer omsvermet i bloggen her denne løypa, som jeg tror jeg bare har løpt ei gang, eller kanskje to,

familieturer er en bra ting, godt gått