onsdag 25. august 2010

Klatreturoppdatering

Nu er det dags för klatretur! Deltakere er Svein, Jarl, Sif, Hilde og DE. I tillegg kommer Olav på fredagen og Evelyn på søndagen.

Transport:
- Hilde kjører kl 15.30 fra byen til Vågsbygd, i sin sjarmerende Skoda. Der er den minst like sjarmerende Svein forhåpentligvis klar.
- DE kjører også fra byen ca kl 15.30. Plukker opp den bortkommne diggidangadatter Sif i Randesund og deretter buldresluggeren Jarl på Sør Arena.
- Olavur Tuvafattir kan også plukkes opp dersom han ikke kjører egen bil. Gi gjerne beskjed.

Vi møtes på Meny Grim. Gjør nødvendige innkjøp og drar deretter sporenstreks til Kilefjorden.

Ellers finner jeg ikke min sørlandsførerguide. Fint om Jarl kan ta med sin, ettersom graderingen av løypene står i denne boka. For øvrig tar Sif med sin gamle klatreguide. Står visst noe her også.

Til sist været. Disse evinnelige værmeldingene kan jo ta knekken på noen og enhver. Skifter jo hver dag. Håper vi skal få noe sol og opphold iallefall. Uansett drar vi på tur.

5 kommentarer:

ØY! sa...

den er grei, er klar som et speilegg.

ØY! sa...

en ting er ihvertfall sikkert!
yr har hele uken vært i tvil om været kommende helg, men nå er de slett ikke sikker lenger!!!

DE sa...

Hehe.. Jammen ikke lett å bli klok på dette været. Men en ting ser ut til å være bankers, og det er at nettene blir kalde. Er nok lurt å ta med seg ei varm dyne/sovepose.

ØY! sa...

ja, slik at nøttene ikke blir kalde....

Grendstad sa...

eg kjøyrer opp sjave, eg må ned att grytidleg laurdags morgon, eller seinseint fredag kveld - kjører forbi lørdag og søndag og stopper kanskje og sier hei, hvis dere er i fjellveggen, men har bilen full av folk, og de skal også ha sitt

sees/snakkes/ringes