onsdag 11. august 2010

Fra Nordkapp til Lindesnes med Øy på laget

damen til høyre er Vera Nystad, Søgne, Norges beste i maraton-klassen over
65 år.Hun løper på godt under 3.30 på distansen.

Måtte vente noen timer på løpe-erik. Vi var på plass ved Esso hannevika sånn til kl 16, men Nossumen var et par timer etter antatt tid, så vi kom han til slutt i møte ved Lovisenlund skole, men da var det for seint for Grendstaden. Bidro med noen bilder. Så ut som om Svein og løpe-Erik trivdes i hverandres selskap.

Svein:
Her trengs det vel en liten forklaring . Bakgrunnen er at nevnte Erik Nossum(56) løper Norge på langs,dvs fra Nordkapp til Lindesnes. I går ,onsdag, passerte han Kristiansand, og jeg var så heldig å få lose han gjennom byen og ut til Brennåsen.Planen var som Olav var inne på at vi begge skulle slå følge et stykke, men siden Nossumen hadde magetrøbbel i går ble han et par timer etter planen. Grendstaden hadde flere avtaler senere, og måtte derfor takke for seg etter noen gode bilder og litt video.Selvfølgelig artig for meg som er litt interessert i trening generelt, og løping spesielt, å få lov å være med en slik kapasitet på en bitte liten del av hans lange ferd fra Nordkapp til Lindesnes.

Jeg anbefaler alle å sjekke hans nettsted på: NORWAYRUN.NET
Det han gjør er bare smått utrolig: Han har løpt i 43 dager i strekk, med en gjennomsnittelig dagsetappe på rundt 65 kilometer. Dvs halvannen maraton hver dag siden start 1.juli.
Underveis samler han inn penger for "Aktiv mot kreft", og jeg oppfordrer alle til gjøre som Diggidanga og gi et passelig beløp til den gode saken.

2 kommentarer:

DE sa...

Dette var et meget bra initiativ av Øy og Grendstaden. Må bare beklage at jeg selv satt og daffa i Praha, men mye godt i glasset.

Det er jo helt ufattelig at han klarte å løpe såpass langt hver eneste dag. Kult at Diggidanga fikk en liten del i dette. Ser på hjemmesiden hans at Øy er nevnt, men bare som "en lokal mann".

ØY! sa...

håper å klare setesdalen på langs til neste år,har fått inspirasjon og tips av Nossum som kan være nyttige.