fredag 27. februar 2009

Litt av hvert

Ettermiddagens treningsøkt begynte med oppvarming på Odderøya. Løp rundt hele greia. Måtte imidlertid gi tapt halvveis oppe i fyrbakken, men tar den snart.

Deretter gikk turen til Spicheren og styrketrening. 9 apparater med varierende intensitet. Til slutt 10 min i bassenget. Totalt sett en fin og variert økt.

Kan ellers nevne at de holdt på å skru om hele klatreveggen, så det kan bli spennende å se hva som kommer ut av det.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Ja, kan ikke klage på variasjonen her. Fin måte å begynner helga på. Gratulerer forresten med de 100 treningene, når er du jo vant til det, men hvis en tenker tilbake et år, så er det jo blitt nye (trenings)tider nå - før og etter bloggen - jeg tror jeg får innse at jeg ligger litt etter, men jeg får jo sykla til jobb, og beveget meg mye i barnhagen, så jeg stivner jo ikke heller, så får jeg noen gode treningsøkter innimellom

DE sa...

Takker og bukker! Tenkte i grunnen at det ikke var noe spesielt å runde 100, men når du sier det er det interessant å tenke på at det siste året har jeg sikkert trent like mye som de 10 foregående til sammen. Håper jeg er på rett vei.

Ellers avskriver vi aldri Olav, ref den solide triathlonseieren i fjor tross kraftig beinbrudd i forveien.

Grendstad sa...

ja, får se nå, sjøl om det ikke blir så mye i treningsdagboka, holder jeg meg jo i bevegelse, og får ganske effektive treninger når jeg først er i gang, på vei ut til en joggetur nå, en ganske rolig en - gått litt mange dager siden siste

ØY! sa...

som inspirasjon så fungerer bloggen helt optimalt,ihvertfall for meg.
i bakspeilet så er det utrolig å se variasjonen og aktivitetsnivået vi har hatt.
sammenlignet med andre blogger jeg har fulgt,så er kommentarnivået veldig bra.
Det er det som holder oss gående,selve "blodet" i bloggen.