mandag 16. februar 2009

Ski i farten

Hjemmedag med småsyk Tuva, og rakk en liten skitur før middag. På ski fra huset, borti Ravnedalen, på beina opp i lysløypa, og ei runde rundt med noen ekstra sløyfer, samme vei tilbake. 40 minutter, og bra nok til å være en liten trimtur. Har hatt 30 minutter som personlig nedre grense for trimturer, men er vel økt til 40 nå. Blei god og svettt og varm. La igjen mobilen hos Tuva denne gangen, og det gikk bra. Måtte bare se på dvd-coveret hvor lenge filmen varte, så jeg kom hjem når den slutta. Hadde den vart lenger enn 60 minutter, hadde turen blitt lengre. En trimtur har også den gode egenskapen at en blir klar i hodet av det, og kan jobbe videre med fornyet energi.

3 kommentarer:

ØY! sa...

såg på et nettsted at grensa for positiv effekt av trening er økt fra 30 til 45min,så du er der du skal være.
det kommer selvsagt an på intensitet også.

fint med dvd som barnevakt en gang iblant.

DE sa...

Ja dette hørtes ut som ei grei økt. All bevegelse og frisk luft gjør godt uansett lengde. Selv om de lærde mener 30 eller 45 min så er det til syvende å sist seg selv det kommer ann på.

Grendstad sa...

Lovende. Ja, det kommer vel litt an på utgangspunktet, Tidligere i vinter når formen ikke var topp, synes jeg det holdt med 20-30 forsiktig i starten, nå er det jo litt bedre.

Fint ute nå. Snart er jo skisesongen over.