mandag 2. februar 2009

Elise i 18 og full klaff for Espen

Fullt hus på Samsen i aften, mens jobb og teatersport var blant grunnene for de få som ikke kom. Elise ble 18 år i dag. Hun hadde gjort hjemmeleksa godt og hadde med en strålende banankake. Bra jobba og fortsett sånn!

DE hadde et forsøk på den gule løypa på 10er-veggen. Med veiledernes svar på Rolls Royce, John, som rettleder gikk det nesten sjokkerende bra. Måtte kapitulere på den nest site ruta. Blir veldig tøft herfra og inn, men så har jeg da noe å jobbe med. Evelyn prøvde det samme og presterte ikke overraskende enda bedre.

Resten av kvelden klatret vi egentlig bare på de korte 12- og 13-tauene. Evelyn klarte stort sett alle, mens DE lå litt bak. Av morsomme begivenheter kan det nevnes av chipsenes dronning, som stort sett alltid mener at alle chips er med uansett farge, fant ut at de røde chipsene ikke (!) er med på den røde (!) løypa på 12er-veggen. Så vet vi det :)

I hengekonkurransen var Espen førstemann ut og han hadde åpenbart luket ut de tekniske nybegynnerfeilene fra forrige gang. 33 sekunder ble det og det holdt til seier. Med 31 sekunder tok Marte en mist like god 2. plass som fort kunne blitt en førsteplass hadde hun ikke latt seg psyke ut av DE. Evelyn hadde brukt alle fingerkrefter i veggen og måtte nøye seg med 3. plass. Men tipper jeg rett legger hun seg i hardtrening og tar tilbake tronen neste gang.

2 kommentarer:

Grendstad sa...

Ja, da var det vel en forholdsvis vanlig dag på klatringa dag, bortsett fra Svein. Da plukker jeg opp noen tips om gule på 10-veggen neste gang, som ikke blir onsdag pga har jentene da. Så da blir det vel, tja, får se. Håper ikke for lenge til.

Anonym sa...

Ja, vær du sikker :0)