søndag 8. februar 2009

Ei mil på ski

Legg merke til at mye av hovedmotivet er i skyggen her. Det skyldes at klatre-John sto der. For øvrig var han en ypperlig guide, og kom også tilbake og fulgte oss inn mot slutten da det røynet på.


Jada. Skulle egentlig bare henge rundt i målområdet på KOTS Komdegut-dagen på Høgås i nærheten av Gautefall, og leke litt, men på grunn av et ras med kjentfolk slo vi oss med på en litt lengre skitur mot Himmelsyna, og hvem andre var guide en klatre-John. Tuva gikk i turbofart etter ei fotballvenninne, mens Sofie måtte stort sett dras etter skistaven, noe som gikk så det suste. Det siste gikk såpass bra at vi slo følge for alvor.

På vei tilbake mista Sofie imidlertid kroppstempratur i både hender og bein, og også en del krefter, så det blei ganske strabasiøst, men da Rita dukka opp, halvveis avtalt siden hun var i området med noen venninner, gikk det tross gråting, utmattelse og fortvilelse, tross alt litt lettere mot mål. For Sofie var det nok akkurat 1 km for langt, men alle 3 gjorde unna ei mil den dagen. Ikke verst, og naturopplevelsen med blå himmel, og nedsnødde trær var enorm.

På toppen av det hele, eller skal vi si på toppen av hodet, fikk vi ei alle 3 ei kjempegod flislue av KOT for oppmøtet. Jeg fikk god trening både med mila på ski, og med å dra Sofie både i stav, og etterhvert i medbrakt tau over halve løypa, så jeg skriver det inn i treningsdagboka.

3 kommentarer:

ØY! sa...

milde majones!ei mil på ski er jo kjempelangt for en seksåring.
skjønner godt at det kan røyne på.

selv gikk vi 3 km på Sandrip idag.
det var langt nok for Emma, men litt kort for Kristoffer som gikk litt frem og tilbake foran oss andre.

DE sa...

Ja dette var en solid tur av The Grendstads. Folk er spreke for tiden, både små og store. Ingen tvil om det.

Grendstad sa...

Hadde nok valgt 3 km sjøl, hvis ikke Tuva hadde truffet på bestevenninna fra fotballen. Sånn er det å være aleinepappa dradd mellom 2 jenter noen ganger. Jeg fungerte jo som skiheis for Sofie mye, men bakdelen med sånn er jo alltid at en ikke holder varmen særlig når en ikke beveger særlig på seg.