mandag 16. februar 2009

Rød bølge


Plutselig er det blitt uhipt å klatre på mandager. I dag var det kun Evelyn, Espen, VaktElise og DE tilstede. I tillegg var Bjørne der med ny klatredame, men de forsvant nokså tidlig. Så hvor er plutselig alle mandagsfolka blitt av? Men vi klager ikke. Ting blir adskillig mye bedre når det ikke er så mye bråk.

I dag var det rødt som var tingen. Den hyttejobbreiseplanleggende Evelyn var første til å rødbrilljere. Selv med lave egenforventninger gikk hun for første gang løypa på 10,5-veggen, og det rett opp. Espen hadde også noen forsøk. Han kom opp, dog med noe små kunstpauser.

Espen fikk imidlertid sitt røde øyeblikk da han beseiret løypa på 4er-veggen. Meget imponerende, for den er tøff! DE tok ingen røde løyper, men stilte iallefall i ei rød t-skjorte og var sikker nokså rød i toppen også. I stedet for klatreprestasjoner fikk DE sitt store gjennombrudd på skruløypefronten. Elise var nemlig sjenerøs nok til å la han skru på det manglende taket på den rødbrune 6er-løypa. Har t.o.m. blitt lovet å få initialene på tavla med løypeoversikten. Stort!

Evelyn gikk før hengekonkurransen så da var vi andre garantert en plass på pallen. I dag gikk det på det mellomste taket. DE var førstemann og klarte 53 sek som er ny pers. NybegynnerElise var ikke snauere enn at hun dro til med 1 min! Espen kom til slutt og klarte 45 sek. I forkant var Elise temmlig klar på at dette var en sær ting å holde på med, men pipa fikk en annen lyd da hun plutslig vant. Gratulerer!

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Ja, hvor er alle mandagsfolkene blitt av? Har dere skremt de vekk? Kommer de plutselig på onsdag nå?

Det ble jo ei rolig økt da. Hvem er Elise?

DE sa...

Elise er en av de unge vaktene som er frekt gode til å klatre. Hun er imidlertid ikke like god med navn, så vi i Diggidanga går under følgende dekknavn: Han med pannebåndet (Olav), han andre (Svein) og han med tropehjelmen (DE).

Grendstad sa...

åja, da er hun plassert