tirsdag 10. februar 2009

Grei styrkeøkt

Enten så har jeg for vane å oppsøke overbefolkede steder, eller så trener folk flest usedvanlig mye for tiden. Folk flest bor i Kina, men det har forsåvidt ingenting med saken å gjøre.

Uansett er det en morsom sosialstudie å være på Spicheren. Her har vi på den ene siden overdrevet kraftige muskelgutter med alt for små t-skjorter, og treningsbabes som åpenbart har brukt en time på å smike seg i garderoben før de tør vise seg i helsestudioet. På den andre enden av skalaen har vi eldre overvektige folk som tripper nervøst rundt med treningsprogrammet i hånda, og prøver å finne akkurat det ene spesielle apparatet de så gjerne skulle ha prøvd seg på, fordi legen har sagt det. Og så har vi min favorittgruppe nemlig de som løfter vekter mens de ser på seg selv og sine muskler i speilet; alltid sjarmerende. Og så er det klaterne da. De alternative som liker å poengtere at de er alternative. Av en eller annen grunn har de plassert klatreveggen slik at det fungerer som scenen, mens resten av helsestudioet blir en slags tilskuersal. Man kan altså ikke unngå å vise seg fram enten man vil eller ikke. Og til sist har vi min egen gruppe. Vi anonyme som later som om vi gir dengen i alle andre og kun passer våre egne saker, men som likevel får med oss alt som skjer :)

Så til treningen. Oppvarmning på sykkel og deretter 15 x 3 på de til enhver tid ledige apparater. Ble vel en 10-12 stykker. Det holdt for i dag.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Jo, kan vel sitte lenge å se på babesene på Spicheren. Leses ut som en interesssant forsamling. Regner med at musklene dine vil ese ut i de kommende måneder, så da må du vel ordne deg mer speil hjemme. he-he

Anonym sa...

Høres ut som det å gå på spiceren er bedre enn å gå på kino. Om du ikke får trent så mye så er det ifølge deg nok å se på, så øyemuskelen blir uansett trent.

ØY! sa...

må en melde overgang hvis en skal få innpass i ny gruppe,eller??
er litt sugen på liten-t-skjorte gruppa.
kan kanskje låne av Evelyn.

DE sa...

Speil speil på veggen der, si meg hvem som har mest muskler!

Interessant innspill om øyemuskeltrimm. Det blir jo en positiv bieffekt av treningen. Eneste problemet er at jeg uten brillene ikke ser forskjell på folk på lang avstand...

Ellers ser jeg ingen grunn til at Svein skal melde overgang da han allerede befinner seg i ønsket gruppe..hehe