onsdag 18. februar 2009

Morsom svømmeøkt

Svein og DE hadde i aften en solid svømmeøkt på Spicheren. En halvtime med mer eller mindre intens svømming, bare avbrutt av litt boblebad for noen og krampe for andre. Det var ganske mye folk i bassenget så det ble litt sjanglesvømming.

Da vi skulle avslutte med boblebad begynte morsomme ting å skje. Først kommer det en kar med en monster airbag, heretter bare kalt monsterairbagkaren, og skivser både seg og monsterairbagen inn der det var absolutt trangest fra før. Så kommer det en godt voksen kvinne i minibikini, heretter kalt minibikinikvinnen, og plasserer seg tett opptil Svein. Det som videre skjer egner seg ikke på trykk, men kan nok best kalles for obskøne tilnærmelser. For en sindig kar som Svein blir det litt for mye så han går opp, mens DE vil gjerne ha med seg det som skjer så han blir værende.

Etterpå i bassenget varter monsterairbagkaren opp med ikke bare ett, men hele tre svalebombestup fra 3.meteren. Minibikinikvinnen gir seg heller ikke så hun tar først et halvveis mageplask rett foran oss og deretter kjører hun igang med pullups under stupebrettet når Svein svømmer forbi.

Rett og slett noen ubetalelige øyeblikk under kveldens økt. Ikke hver dag man får både god trening og underholdning i ei pakke.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

Jo, men dette var bra saker. Tror Svein kjente minibikinikvinnen fra før.

ØY! sa...

ja, det var avtalt spill,det morsomme var at det visste ikke DE.

Må si at DE svømmer bra altså,
selv svømmer jeg som et bryne, og trenger å øve både på teknikk og utholdenhet.
kan ikke regne denne økta som annet enn bading eller bobling.

en annen morsom observasjon var en asiatisk fyr med tilsynelatende alt for trang badehette,slik at øynene var nesten opp i panna på ham.Da han tok av seg hetta, så jeg at han faktisk var slik permanent.

DE sa...

Ser ut til at Svein har en interessant bekjentskapskrets utenfor Diggidangasystemet...hehe

Ellers er det bare å gi på i bassenget. Med stabil trening fram mot sommeren kan vi kanskje ta litt innpå spenolgruppa.

Grendstad sa...

ja, spenolgruppa skjelver bittelitt i spenolen, men heldigvis så har årelang jevnlig svømming fortsatt forspranget, men skal ikke hvile på bølgene, da går det bare nedover