onsdag 5. august 2009

Sightseeing Stallemo

Sofie sitter på skuldrene til gamlefar og plukker bringbær fra taket til sauefjøset til Setesdalstunet i dag. Sofie og jeg sykla t/r dit, for meg ble det oppvarming. For Sofie lengste sykkeltur til nå i livet.

Endelig fikk jeg komt meg inn veien fra Homstean hvor det står skilt til Stallemo. Endelig. Meget pen sykkelvei over til Songdalen, og endelig fikk jeg sett Stallemo, der bodde det jo litt folk, og mener jeg så rester av en butikk og en bensinstrasjon i krysset der. (Beklager at jeg glømte å ta bilde.) Bygdeoriginalen i Øvrebørevyen kommer fra Stallemo. Ungkarbondetulling i Felleskjøpetdress.

Sykla altså opp Strai og Høiekleiva, over Stallemo og hjem Brennåsen. Litt tungt i starten, men det ble en meget bra tur, og utrolig hvor fin tur en kan få, mens resten av slekta i byen sitter i bursdagsslabberas, og de voksne stort sett har fingra i mat. Rakk ikke løpetur etterpå i dag, men følte meg fin i beina ved hjemkomst. Klarte i lange partier å ligge lavt på styret, og dermed få mindre luftmotstand. Ryggen har blitt litt vant til det. Begynner å få litt rutine nå.

Lengde: 50,76 km Snitt: 28.87 km/t

1 kommentar:

DE sa...

Utrolig bra bilde :) Ingen tvil om at det er gøy på setesdalstunet.

Fin sykkeløkt også. Genialt å kombinere det med sightseeing på ukjente plasser.

Ser at du spisser formen inn mot Ogge. Diggidangalaget ligger vel litt nede for telling for øyeblikket, men satser på å reise oss i siste liten :)