søndag 30. august 2009

Pigs in the shoes


Ettersom det straks er klart for banekarusellens 100 meter var det på tide å få seg piggsko. 300 kr svidd av på XXL gjør at jeg forhåpentligvis ikke glir i starten slik som i fjor. Samtidig benyttet både Fantomine og DE muligheten til å kjøpe seg sterkt rabbarterte tursko, av merket Salomon. Nå begynner vi å bli klare for store turprosjekter.


Jeg måtte prøve de nye turskoene og hadde derfor en kveldstur over Odderøya. Gikk masse på kryss og tvers på stier og noen steder ikke stier i det hele tatt. Virkelig fint å stå på toppen i skumringa og se på månen samt fyrene der ute i havgapet. Skoene virket veldig fint så dette lover bra.

7 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...

Gøy med kategori "gåing"..hehe
Ellers er det jo kjempekult at skoene fungerer... satser på at de fungerer til de mer "eksotiske turprosjektene" våres..

Likte også tennisballen på bildet..kjøpte du den også eller?

Hilde Fantomine sa...

Grattis med å bikke over 200 treningsøkter vennen...

Grendstad sa...

For et utrolig bra bilde utover havet! Jeg legger det faktisk inn som skrivebordsbakgrunn nu.

Ja, noen ganger blir utsiktene fra toppene utrolig pene, andre ganger bare utrolig bra. Skulle fått sånne på resept. Ekstra bra når en har svetta litt for å komme dit.

Gratulerer ellers med passert 200 treninger, og nå veksler du mellom krampaktige svømminger til fjærlette fotogene gåturer, variasjonen er på topp.

Grendstad sa...

Justering: Skjermbeskytter. Som skrivebordsbakgrunn har jeg Urddalsknuten og utsikten utover. Glimrende kombinasjon med Vestbakkens velskodde Odderøyabilde.

ØY! sa...

blir spennende å se piggskoene i aksjon.

gratulerer med første 201 øktene.

lurer på hvilke eksotiske mål dere duene har?

Hilde Fantomine sa...

ja det kan du lure lenge på mister hehe

Det blir ikke avslørt før det er i boks...

DE sa...

Tusen takk for fine kommentarer :) Det gir inspirasjon til å gi på videre. Satser på å gjøre de neste 201 minst like varierte og artige.

Ikke galt å nå Grendstadens skjermbeskytter :) Håper å bli der en stund. Ellers enig når det gjelder utsikter fra toppene. I går kveld var det magisk, så kommer til å huske den en stund.